Om oss

Visst är det härligt att bli ompysslad av kunniga spa- och skönhetsterapeuter? Unna dig en skön stund på vår salong för en ansiktsbehandling i Stockholm.

Ansiktsbehandling i Stockholms Östermalm

Våra lokaler ligger mitt i Stockholms pulserande hjärta Östermalm. Det gör att du aldrig är särskilt långt borta från en klassisk ansiktsbehandling i Stockholm eller från andra sköna behandlingar för den delen.

Vi håller vårt dagspa öppet under både vardagar och helger. Oavsett dag är du därför alltid lika varmt välkommen till oss och våra behandlingar.

Skräddarsydd klassisk ansiktsbehandling i Stockholm

Möjligheterna till skräddarsydda behandlingar är något vi är väldigt stolta över att vi erbjuder. Vi har också ett stort utbud av behandlingar inom skönhets- och kroppsvård, och det här beror mycket på att vi bedriver en mångsidig utbildning till hud- och massageterapeut.

Hos oss får du bland annat ansiktsbehandling i Stockholm av elev på vår formidabla yrkeshögskola. Vår akademi bidrar till ett unikt kunnande hos vår personal och med detta kunnande följer en stor flexibilitet och lyhördhet inför dina behov.